TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike - pogledajte tjednu ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike - pogledajte tjednu ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Krilo d.o.o. zapošljava tehnologa (m/ž) u Karlovcu. Posao obuhvaća zaprimanje narudžbi, izdavanje naloga za proizvodnju, priprema krojnih slika, nacrta i tehničke dokumentacije, nadzor nad proizvodnim procesima, izračun utroška sirovina. Potrebna je viša stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Hidraulika Drvošped d.o.o. zapošljava šumskog traktorista (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 1.5. Posao obuhvaća rad sa šumskim zglobnim traktorom i izvlačenje trupaca iz šume. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Andy – R d.o.o. zapošljava na poziciji monter i serviser automatskih i rolo segmentnih vrata (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 20.5. Posao podrazumijeva montažu, servis i održavanje automatskih rolo i segmentnih vrata većinom na stanicama za tehnički pregled vozila. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Meduza d.o.o. zapošljava prehrambenog tehnologa (m/ž). Lokacija rada su Belajske Poljice, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Posao obuhvaća koordinaciju rada, praćenje tehnološih procesa, provjeru svojstava i kvalitete ulaznih sirovina, odobravanje finalnog proizvoda te izradu deklaracija. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno isksutvo od dvije godine. Više na linku.

Josipdol d.o.o. zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Josipdol, a prijave su otvorene do 20.5. Posao obuhvaća rad u ljekarni, veliku i malu praksu te poslove administracije. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Processus j.d.o.o. zapošljava dostavljača hrane (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 1.5. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Adriadiesel zapošljava pjeskara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 3.5. Posao podrazumijeva stavljanje pozicije u komoru za pjeskarenje (sačmarenje), sačmarenje pozicije, odlaganje pozicije na paletu, čišćenje odljevka nakon sačmarenja uz korištenje kutne zračne brusilice i ručnih alata, oštrenje alata na dvostranoj brusilici, sakupljanje sačme u komori. Više na linku.

Taxi team j.d.o.o. zapošljava vozača taksi vozila (m/ž). Lokacija rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Poželjno je radno iskustvo u sličnim poslovima od minimalno godinu dana. Potrebna je odgovorna osoba koja poznaje grad. Provjerite detalje ovdje.

KA-Mediped, obrt za pedikuru, zapošljava pedikera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 9.5. Radni zadaci uključuju pedikuru, manikuru i depilaciju. Potrebna je završena škola za pedikera/ ku. Radno iskustvo je poželjno, ali ne i nužno. Više na linku.

AB gradnja d.o.o. zapošljava zidara (m/ž), tesara (m/ž), radnika visokogradnje (m/ž) i stručnjaka zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Potrebno je više osoba na pozicijama i traži se minimalno srednja stručna sprema. Radno iskustvo je obvezno. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Izdvojeno


Reci što misliš!