TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, od McDonalds'a do Auto kuće - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, od McDonalds'a do Auto kuće - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

McDonald's zapošljava radnika u restoranu (m/ž) i radnika u McCafeu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica, a rok prijave 17.6. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15.godine. Traže se timski igrači koji će u restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. Prijavite se.

Domax sp. z o.o. zapošljava na poziciji Sales Office Manager (m/ž). Posao se odvija na području Karlovačke, Zagrebačke, Krapinske i Varaždinske županije. Prijave su otvorene do 2.7. Glavne su odgovornosti komuniciranje s klijentima, unošenje narudžbi, osiguravanje sigurnog puta narudžbi, komuniciranje s prodajnim predstavnicima u Rumunjskoj i slično. Aplicirajte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Žeger transporti i niskogradnja (m/ž) zapošljava vozača tegljača s poluprikolicom (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 9.7. Posao obuhvaća prijevoz robe tegljačem s poluprikolicom u domaćem transportu. Obvezno je posjedovanje KODA 95 i vozačke dozvole C+E. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite kako aplicirati.

Adiva zapošljava taksi vozača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.6. Uvjeti su posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, te položen taksi ispit. Poželjno je poznavanje mjesta i ulica, no nije uvjet. Detalje provjerite ovdje.

Metalika d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji i montaži protupožarnih vrata (m/ž). Mjesto rada je Ogulin, a prijave su otvorene do 30.6. Posao podrazumijeva rezanje protupožarnih cijevi, slaganje vrata, oblagivanje vrata, elektrostatsko plastificiranje i montažu na gradilištu. Satnica se definira ovisno o iskustvu. Provjerite više ovdje.

Auto kuća R d.o.o. zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 30.6. Radno iskustvo je prednost. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Grginčić d.o.o. zapošljava krovopokrivača (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 30.6. Posao obuhvaća krovopokrivačke poslove i montažnne objekte od drveta. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Obiteljski dom Gradac traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 15.6. Posao obuhvaća njegu korisnika doma, pomoć pri hranjenju, kupanju i presvlačenju korisnika te održavanje čistoće. Provjerite kako aplicirati.

Domes d.o.o. zapošljava na poziciji serviser strojarskih sustava (m/ž). Mjesto rada su Belajske Poljice, a prijave se zaprimaju najkasnije do 30.6. Posao podrazumijeva upravljanje filtarskim uređajima i mjernim instrumentima, servis filtarskih uređaja i izradu filtarskih elemenata. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Hidro-tehnika d.o.o. zapošljava rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 26.6. Posao obuhvaća upravljanje samohodnim građevinskim strojevima i ostalom građevinskom mehanizacijom. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati.

Izdvojeno


Reci što misliš!