TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao! Donosimo ovotjednu ponudu top otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite ima li nešto za vas

Tražite posao! Donosimo ovotjednu ponudu top otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite ima li nešto za vas
Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, bonuse i popuste za zaposlenike, osim toga očekuje vas ugodna radana atmosfera i odličan tim. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. putem brze prijave.

Reneteh Ogulin d.o.o. zapošljava Tehnologa u proizvodnji električne energije u Ogulinu. Prijaviti se možete do 08.02.2022. Traži se kandidat sa završenom visokom stručnom spremom tehničkog usmjerenja te ranim iskustvom na poslovima tehnologa u industriji ili energetskim postrojenjima. Prijavite se putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž). Posao se izvršava u Karlovcu. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme te dodatke za rad noću, nedjeljom i praznikom. Prijavite se do 30.01.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Star Tirost d.o.o. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Traže pouzdanu i odgovornu osobu za rad u hotelu Florian&Godler. Prijavite se ovdje.

Čokoland d.o.o. traži trgovačkog predstavnika (m/ž) za izvršavanje rada na području cijele Hrvatske. Prijaviti se možete do 01.02.2022. Traži se kandidat sa izvrsnim prodajnim vještinama, koji je spreman na terenski rad. Prijave se zaprimaju brzo i jednostavno putem brze prijave.

Gi froup Staffing Solutions d.o.o. zapošljava tehničkog agenta sa znanjem njemačkog jezika (m/ž). Rad se izvršava iz udobnosti vlastitog doma. Potrebne su dobre komunikacijske i organizacijske vještine te napredno poznavanje njemačkog jezika. Prijaviti se možete do 04.02.2022. putem linka.

Reneteh Ogulin d.o.o. traži Menadžera proizvodnje / Voditelja proizvodnih procesa (m/ž) u Ogulinu. Posao uljučuje organizaciju i vođenje proizvodnog procesa proizvodnje električne i toplinske energije. Prijaviti se možete do 08.02.2022. putem brze prijave.

Gi froup Staffing Solutions d.o.o. zapošljava na poziciju Customer Service Representative (m/f). Nude mogućnost rada od kuće, a prijaviti se možete do 04.02.2022. Od kandidata se traži komunikativnost, proaktivnost i komunikativno znanje njemačkog jezika. Prijave se zaprimaju putem linka.

Reneteh Ogulin d.o.o. traži IT stručnjaka (m/ž) u Ogulinu. Traži se kandidat sa završenom minimalno srednjom stručnom spremom uz 3 godine radnog iskustva na poslovima podrške u održavanju IT sustava. Prijave se zaprimaju do 08.02.2022. putem linka.

Novema Nova d.o.o. zapošljava Web administratora (m/ž) u Draganiću. Prijave traju do 31.01.2022. Traži se komunikativna osoba sa željom stjecanja novih znanja i vještina u radu, spremna na rad u mladom timu. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Izdvojeno


Reci što misliš!