TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Traže se kuhari, poštari, električari, prodavači... pogledajte top ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Traže se kuhari, poštari, električari, prodavači... pogledajte top ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Pixabay.com

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika/cu u restoranu u Vukovoj Gorici. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz te mogućnost napredovanja. Natječaj je otvoren do 3.5.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Reneteh Ogulin d.o.o. zapošljava Tehnologa u proizvodnji električne energije (m/ž) u Ogulinu. Prijaviti se možete do 5.5.2022., a poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i plaću do 10 000 kn. Prijaviti se možete brzo i jednostavno klikom na link.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mamut Fortis d.o.o. zapošljava Operatera/Blagajnika u kladionici (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi radu u ugodnoj atmosferi, mogućnost dodatnih stimulativnih primanja te mogućnost zaposlenja na neodređeno. Prijaviti se možete do 30.4.2022. klikom na link.

Textile House Trgovine d.o.o. u Karlovcu zapošljava Prodavača (m/ž). Prijaviti se možete do 26.4.2022., a za prijavu je potrebno radno iskustvo od godine dana. Više informacija dostupno je na linku.

JUK-OIL j.d.o.o. u Lešću traži Kuhara/icu. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Više informacija provjerite putem linka, a prijaviti se možete do 30.4.2022.

Meduza d.o.o. u Belajskim Poljicama zapošljava Skladišnog radnika/Skladišnu radnicu u skladištu svježe ribe. Poslodavac traži kandidata s vozčkom dozvolom kategorije B i poznavanjem engleskog jezika. Položen ispit za upravljanje viličarem je prednost, ali ne i uvjet. Prijaviti se možete do 30.4.2022., a više informacija vidite na linku.

HP – Hrvatska Pošta d.d. zapošljava Dostavljača/Dostavljačicu tiskovina u Karlovcu. Poželjno je da kandidat ima iskustvo u vožnji mopeda te poznaje područje grada i naselja. Prijaviti se možete do 30.4.2022., a više informacija pregledajte na linku.

Intersport H d.o.o. u potrazi je za Prodavačem/prodavačicom u Karlovcu. Poslodavac nudi prijateljsku radnu atmosferu i ugovor na neodređeno, a prethodno radno iskustvo nije važno. Za više informacija kliknite na link, a prijaviti se možete do 24.4.2022.

Dom za starije i nemoćne osobe Viktorovski traži Kuhara/kuharicu u Vivodini. Prijaviti se možete do 15.5.2022., a sve detalje o poziciji i načinu prijave provjerite na linku.

Marché Restorani d.o.o. traži Pomoćnog konobara/icu za rad u Draganiću. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Detalje o prijavi možete vidjeti na linku, a natječaj je otvoren do 31.5.2022.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izdvojeno


Reci što misliš!