TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnovijih top 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - možda je baš tu nova prilika za vas?

Tražite posao? Donosimo najnovijih top 10 otvorenih radnih mjesta u  Karlovcu i Karlovačkoj županiji - možda je baš tu nova prilika za vas?
Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži nove članove tima za rad na mjestu Sezonski radnik/ca u restoranu. Mjesto rada Karlovac. Prijavite se putem linka za prijavu. Rok prijave 12.05.2022.

VETERINARSKA PRAKSA ZA MALE ŽIVOTINJE PET PLUS društvo s ograničenom odgovornošću za veterinarske usluge i trgovinu zapošljava osobu na radnom mjestu Doktor/doktorica veterinarske medicine s mjestom rada Karlovac. Potrebno poznavanje Engleskog jezika. Prijave poslati putem linka do 31.05.2022.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PRIMA COMMERCE društvo za trgovinu, proizvodnju i usluge s ograničenom odgovornošću traži radnika na radnom mjestu Dostavljač/ica - monter/ka u Karlovcu. Zamolbu i prijavu poslati putem linka do 15.05.2022.

KOMUNALNO DRUŠTVO DRAGANIĆ zapošljava Radnik/ica na komunalnim poslovima. Mjesto rada Draganić. Prijave poslati putem linka do 05.06.2022.

MEDUZA d.o.o. za trgovinu, ugostiteljstvo i usluge zapošljava više radnika na radnom mjestu Radnik/radnica u preradi ribe. Mjesto rada Belajske Poljice. Pisanu zamolbu i prijavu poslati ovdje do 31.05.2022.

JOKELE PODUZEĆE ZA PRERADU DRVETA, TRGOVINU I USLUGE, D.O.O. traži više djelatnika na radnom mjestu Radnik/radnica u drvoprerađivačkoj industriji s mjestom rada Josipdol. Potpune prijave poslati putem linka do 03.06.2022.

TISAK plus društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava više osoba na radnom mjestu Prodavač/ica. Mjesto rada Karlovac. Poželjno iskustvo rada u trgovini i na blagajni.Prijave poslati putem linka do 31.05.2022.

HOTEL JOSIPDOL društvo s ograničenom odgovornošću za usluge i trgovinu zapošljava na radno mjesto Recepcioner i (m/ž). Mjesto rada Josipdol. Pisanu zamolbu i prijavu poslati putem linka do 31.05.2022.

KNJIGOVODSTVENI SERVIS DRAGIČEVIĆ d.o.o. za računovodstvene poslove traži djelatnika na radnom mjestu Knjigovođa/knjigovotkinja. Mjesto rada Karlovac. Potpune prijave poslati ovdje do 11.05.2022.

ADECCO HRVATSKA zapošljava više osoba na radnom mjestu Vozač/ica viličara u Karlovcu. Potrebno posjedovanje dozvole za upravljanje viličarom, prednost je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijave poslati putem linka do 13.05.2022.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!