TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Adecco Hrvatska d.o.o. za klijenta GTG plin d.o.o. traži Specijalista kontrolinga (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, atraktivan financijski paket, mogućnost rasta, razvoja i napredovanja te priliku za učenje i razvoj. Prijaviti se možete putem linka do 23.8.2022.

Pepco Croatia d.o.o. diljem cijele Hrvatske zapošljava Blagajnike / Prodavače (m/ž)! Kandidatima nude mogućnost zaposlenja na neodređeno, redovita primanja, naknadu za prijevoz i obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 26.8.2022.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika / Radnicu u McCafeu za rad u Vukovoj Gorici. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz i obrok, mogućnost stalnog radnog odnosa i još mnogo toga! Natječaj je otvoren do 4.9.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Easy Asset Management d.o.o. u Karlovcu zapošljava Prodajnog referenta u poslovnici (m/ž). Prijave se zaprimaju do 12.9.2022. Poslodavac nudi rad u ugodnom i profesionalnom okruženju, obuku unutar tvrtke i periodičnu obuku u sektoru. Prijavitese klikom na link.

aROMA Global d.o.o. u Ogulinu zapošljava Djelatnika u proizvodnji sladoleda (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad u ugodnom i profesionalnom okruženju, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se klikom na link ovdje do 25.8.2022.

Obrt Maestro zapošljava Trenera / Trenericu fitnessa u Ogulinu! Natječaj je otvoren do 30.9.2022. Poslodavac nudi zaposlenje na puno radno vrijeme s ugovorom na neodređeno, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Kako se prijaviti saznajte putem linka.

Dječji vrtić Kamanje zapošljava Odgojitelja / Odgojiteljicu predškolske djece. Svi detalji o natječaju i načinu prijave dostupni su klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 25.8.2022.

Obrt Kasunić u Dugoj Resi zapošljava Pomoćnog kuhara / kuharicu na puno radno vrijeme. Prethodno radno iskustvo nije potrebno za prijavu na oglas. Natječaj je otvoren do 31.8.2022., a sve informacije dostupne su na linku.

Gavranović d.o.o. u Tušiloviću zapošljava Prodavača / Prodavačicu – Radnika / Radnicu u trgovini. Prijave se zaprimaju do 31.8.2022. Poslodavac nudi rad u ugodnoj atmosferi, dinamičan posao, kolegijalnost na visokoj razini i rad u timu. Više saznajte klikom na link.

Osnovna škola 'Josipdol' zapošljava Pomoćnika / pomoćnicu u nastavi u Tounju na pola radnog vremena. Sve detalje natječaja provjerite putem linka, a prijave se zaprimaju do 25.8.2022.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!