TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnoviji pregled otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, brojni poslodavci traže radnike čak i izvođač radova na Babinoj gori

Tražite posao? Donosimo najnoviji pregled otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, brojni poslodavci traže radnike čak i izvođač radova na Babinoj gori
foto ilustracija - Pixabay.com

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Hering d.d. u Babinoj gori zapošljava Inženjera građevine (m/ž). Sve detalje natječaja, kako se prijaviti i uvjete zapošljavanja provjerite klikom na link ovdje, a prijave se zaprimaju sve do 1.1.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Inženjera automatizacije (km/ž) u Vojniću u ime svog klijenta. Potrebno je poznavati korištenje programa SolidWorks, poznavanje PLC programiranja, razumijevanje pneumatike / hidraulike, te napredno znanje engleskog jezika. Prijaviti se možete do 12.1.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bjelin d.o.o. u Ogulinu zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž). Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme, a za prijavu potrebno je poznavanje metoda obrade drveta. Prijavite se klikom na link do 31.12.2023.

Globalna hrana d.o.o., poznatiji kao McDonald's, u Vukovoj Gorici zapošljavaju Radnika / Radnicu u restoranu. Poslodavac nudi stabilno i sigurno zaposlenje, rad na puno ili nepuno radno vrijeme, edukaciju koja ulazi u radno vrijeme, i mnogo drugih pogodnosti. Prijave se zaprimaju do 4.1.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na Business Analyst (m/f) poziciji u Humu na Sutli ili Vojniću. Za prijavu je potrebno poznavanje engleskog jezika, a sve detalje možete provjeriti na linku. Prijaviti se možete do 5.1.2023.

Štubljar d.o.o. zapošljava Konobara / Konobaricu u Kamanju. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno, s punim radnim vreemnom i samački smještaj. Sve detalje o prijavi provjerite klikom na link ovdje, a prijave se zaprimaju do 31.1.2023.

Žganjer, obrt za ugostiteljstvo, u Jaškovu zapošljava Konobara / Konobaricu. Poslodavac nudi rad na neodređeno s punim radnim vremenom, ima mogućnost zapošljavanja umirovljenika te nudi zajednički smještaj po potrebi. Prijaviti se možete do 15.1.2023., a detalje provjerite putem linka.

GP-Juk d.o.o. zapošljava Konobara / Konobaricu u Karlovcu Poslodavac nudi rad na neodređeno s punim radnim vremenom, a prethodno iskustvo nije potrebno. Prijavite se klikom na link do 8.1.2023.

P P K Karlovačka Mesna Industrija d.d. u Karlovcu zapošljava Administratora / Administratoricu u proizvodnji. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i ugovor o radu na određeno. Prijavite se do 15.1.2023. na linku!

Dom Ellena, obrt za djelatnost socijalne skrbi, zapošljava Medicinsku sestru / Tehničara na puno radno vrijeme. Sve detalje oglasa provjerite ovdje, a prijaviti se možete sve do 5.1.2023.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Izdvojeno


Reci što misliš!