KAportal Veljača u RETI donosi vrtoglave popuste - pogledajte što se nudi u novom RETINOM katalogu | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Veljača u RETI donosi vrtoglave popuste – pogledajte što se nudi u novom RETINOM katalogu

Samo u Reti! Na adresi Zagrebačka 37 od 10. veljače potražite popuste od 30% na keramiku i sav kupaonski asortiman.

Glavobolja oko planiranja budžeta i renovacije kupaone nešto je blaža uz Reta popuste. Od 10. veljače u Reta maloprodaji na adresi Zagrebačka 37 potražite sjajne popuste od 30% na sve što je potrebno kako bi kvalitetno uredili kupaonu. Popusti se odnose na keramiku i sav kupaonski asortiman kao što su: razne pločice, umivaonici, bidei, wc školjke, slavine, kade, sve za tuševe, kupaonski namještaj i još puno toga!

Akcija vrijedi do isteka zaliha tako da požurite u Retu i omogućite si kupaonu iz snova!

Ako se trenutno bavite renovacijama doma, tražite savjete za uređenje interijera ili jednostavno volite biti u toku s popustima, svakako pogledajte novi Reta katalog za veljaču!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Potičemo vas da nas posjetite na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT:
Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja:
Telefon: 047/638-220
E-mail: maloprodaja@reta.hr
Keramika i sanitarija:
Telefon: 047/642-241
E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

www.reta.hr

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h
Subota: 08 – 13 h

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Sponzorirani članak