ŽIVOTINJARIJE / UDOMI ME!

I dalje traje velika akcija za spas pasa u Skloništu - skupljaju se donacije za hranu za pse "preko roka"

I dalje traje velika akcija za spas pasa u Skloništu - skupljaju se
donacije za hranu za pse

Volonteri mole sve građane koji mogu da donacijama pomognu kupnju hrane za pse koji su u Skloništu u Utinji nalaze preko roka. Njima prijeti eutanazija, a ako građani pomognu da ih se hrani, mogu preživjeti do udomljavanja jer Sklonište, dodaju volonteri u svom apelu za pse preko roka ne dobiva sredstva od Grada pa njihovo preživljavanje ovisi o dobroj volji koncesionara.

Zbog priliva novih pasa, stanje je postalo neodrživo, a Sklonište više ne može isfinancirati boravak tolikog broja pasa. Životinje se udomljavaju, ali za to je potrebno vremena pa je ovo kupovanje upravo njihovog vremena koje istječe!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uplate na račun: Erste banka HR5824020061100728406 Primatelj: Centar za razvoj poljoprivrede i trgovinu polj. proizvoda, Karlovac OIB56385055640 Naznaka: DONACIJA ZA KUPNJU HRANE ZA PSE PREKO ROKA

- Zašto molimo uplatu a ne kupnju i slanje hrane? Zato što sklonište na veliko nabavlja jeftiniju hranu i možemo dobiti više hrane za manje novaca. Također, poželjno je da psi jedu istu hranu jer miješanjem puno različite hrane dobivaju teške probavne smetnje.

Nakon što ovaj tjedan spasimo koliko god možemo pasa iz objavljenog albuma, za dva tjedna će biti opet ista priča. Zato vas molimo za pomoć.

Hvala svima koji će uplatiti. Sve uplate i koliko je hrane prikupljeno bit će objavljene krajem svakog mjeseca.

VIŠE INFORMACIJA NA FB STRANICI....

I dalje traje velika akcija spašavanja pasa iz Utinje a ostalo ih je još. Ovi mališani HITNO traže dom ili privremeni smještaj. Na prvoj slici gore je mužjak, a na ostale tri ženke.

Kontakt voditelja skloništa: 098/189- 6999

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!