ŽUPANIJA / DUGA RESA

DRAMA U DUGOJ RESI  Traje borba s vatrenom stihijom u pogonu bivše Pamučne industrije - gusti crni dim vidi se i iz Karlovca

DRAMA U DUGOJ RESI  Traje borba s vatrenom stihijom u pogonu
bivše Pamučne industrije - gusti crni dim vidi se i iz Karlovca
foto Usenet

 

U akciji gašenja požara pogona bivše tvornice Pamučne industrije uključeni su svi DVD-a s područja Duge Rese a u pomoć je odmah pohitala i karlovačka Javna vatrogasna postrojba.

Kako saznajemo, akcija gašenja je u tijeku i vatrogasci pokušavaju presjeći požar i zaustaviti širenje, no po neslužbenim informacijama s mjesta događaja vatra se proširila i na krov druge zgrade.  Na terenu su i gradski dužnosnici, a gradonačelnik Tomislav Boljar rekao je da je prvo najvažnije da se požar ugasi. O uzrocima požara, kaže Boljar, zasad se može samo nagađati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U zgradi koja je planula navodno nije bila uključena struja pa možda to i nije uzrok, no u zadnje vrijeme je dosta ljudi u nju neovlašteno ulazilo, pa moguće da je netko ostavio vatru ili bacio opušak što bi bilo dovoljno da dođe do prave katastrofe. Gusti dim i dalje suklja nad Pamučnom, a vidi se čak i iz Karlovca.

Kako doznajemo od zapovjednika Vatrogasne zajednice D. Resa Josipa Zlatunića, u 18.20 požar koji je izbio u nekadašnjem pogonu Dorade stavljen je pod kontrolu kako se vatra ne bi proširila na susjedne objekte.

- Vatra je opkoljena. Upravo se postavljaju agregati kako bismo povukli vodu iz Mrežnice za gasenje jer vatra izbija na krovu. U gašenju sudjeluje JVP Karlovac, DVD Hrnetić - Novaki i sva tri dugoreska DVD-a.

KAportal.hr

DRAMA U DUGOJ RESI  Traje borba s vatrenom stihijom u pogonu bivše Pamučne industrije - gusti crni dim vidi se i iz Karlovca" data-trak='{ "category": "Exit Links - Article", "action": "Article component - Gallery", "label": "link.href" }' class="Related-gallery-link"> viber image 20190407 , 18.05.46

Reci što misliš!