ŽUPANIJA / DUGA RESA

Duga Resa nastavlja ulaganja u informatizaciju škola – Nakon dvije osnovne, informatičku opremu dobila i Srednja škola

Duga Resa nastavlja ulaganja u informatizaciju škola – Nakon dvije
osnovne, informatičku opremu dobila i Srednja škola

Ugovor o preuzimanju ove vrijedne opreme danas su sklopili ravnateljica škole Marija Draganjac, gradonačelnik Duge Rese Tomislav Boljar i donator dr. Miroslav Furdek.

Prilikom potpisivanja ugovora dr. Furdek je istaknuo kako ga veseli što će škola ovim darovanjem unaprijediti znanja svojih polaznika, ali i postati atraktivnija za upis novih učenika koji će po završetku obrazovanja imati veća znanja i biti konkurentniji na tržištu rada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar ovom prigodom osvrnuo se i na letke koji su osvanuli u Dugoj Resi, a u kojima se njega i predsjednika HSS Beljaka kroz mozaik fotografija i zvijezdu petokraku proziva za komunizam i čestita 1999. godina u kojoj je Duga Resa, po mišljenju, za sada nepoznatog, autora ostala.

- Vidim da je za ovaj letak utrošeno puno novca, papir je kvalitetan, ali dizajn je loš. Stoga savjetujem onima koji su ga osmislili da se upišu u našu Srednju školu, informatički se opismene, nauče dizajnirati i radit će kvalitetne letke, jer autor ovog sigurno na tržištu rada nije sposoban dobiti posao – poručio je gradonačelnik Tomislav Boljar.

KAportal.hr

 


Reci što misliš!