ŽUPANIJA / DUGA RESA

prilika

Dugoreški Poduzetnički inkubator u zakup po povoljnim cijenama nudi 9 poslovnih prostora – ostalo je još osam dana za prijave

Dugoreški Poduzetnički inkubator u zakup po povoljnim cijenama nudi 9 poslovnih prostora – ostalo je još osam dana za prijave
Srednja škola Duga Resa

Sve informacije mogu se dobiti u gradskim službama u Dugoj Resi.

Nakon podužih, mahom "papirnatih" priprema došlo je vrijeme da se dugoreški Poduzetnički inkubator stavi u funkciju.

-  Pozivamo zainteresirane poduzetnike i buduće poduzetnike s područja Karlovačke županije da je na web stranici Grada Duge Rese (www.dugaresa.hr) objavljen javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora Poduzetničkog inkubatora Grada Duge Rese koji se nalazi u prostoru Srednje škole Duga Resa, na adresi, Jozefinska cesta kbr. 27. Daje se u zakup ukupno 9 poslovnih prostora, odnosno ureda s mogućnošću korištenja i drugih pripadajućih prostora i opreme kao i s mogućnošću dobivanja konzultantskih savjeta i usluga koje će organizirati upravitelj prostora Javna ustanova InovaDR za poticanje lokalnog razvoja – pojasnila je gradska pročelnica za Gospodarstvo Kristina Luketić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijave na natječaj podnose se do 19. prosinca ove godine. Svi uvjeti i kriteriji navedeni su u tekstu Natječaja, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail: [email protected] ili na telefon: 047/819-012.

Podsjetimo, Ministarstvo gospodarstva osiguralo je za ovu investiciju 2,2 milijuna kuna, odnosno 80 posto potrebnog novca, a preostala sredstva dao je Grad. Početak aktivnosti po ovom projektu krenuo je krajem 2017. kada je potpisan ugovor o sufinanciranju s nadležnim ministrastvom, no stvari su se odužile, jer osim uređenja samog prostora, pa potom dodatnih preinaka, valjalo je obaviti niz zakonom predviđenih radnji, kao što je osnutak upravljačkog tijela, zbog čega je osnovana Inova DR javna ustanova za poticanje lokalnog razvoja.

Inkubator je opremljen modernom opremom, a valja podsjetiti da je početkom korona pandemije, zbog nedostatka vizira na tržištu, u Inkubatoru na 3D printerima izrađeno i podjeljeno dugoreškim obrtnicima poprilično vizira.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!