ŽUPANIJA / DUGA RESA

još 10 dana

Prijedlozi za javna gradska priznanja, povelje i nagrade Grada Duge Rese primaju se do 11. svibnja

Prijedlozi za javna gradska priznanja, povelje i nagrade Grada Duge Rese primaju se do 11. svibnja

Priznanja će biti uručena na svečanoj sjednici Vijeća povodom obilježavanja Dana grada Duge Rese 29. lipnja.

Grad Duga Resa objavio je javni poziv za dostavu prijedloga za javna priznanja, povelje, plakete i nagrade zaslužnim pojedincima, ustanovama i tvrtkama za prošlu 2021. godinu.

Prijedloge, kao i proteklih godina, mogu uputiti ustanove i slične pravne osobe, udruge građana, gradski vijećnici, Odbor za izbor i imenovanja i drugi, ali je potrebno uz prijedlog dostaviti i kratki opis  kandidata kojeg se predlaže te obrazloženje zašto se predlaže, odnosno opis postignuća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijedlozi za gradska priznanja primaju se do 11. svibnja stoga svi koji žele sudjelovati u ovogodišnjem kandidiranju zaslužnih građana i tvrtki za gradska priznanja zapravo trebaju požuriti s pisanjem svojih prijedloga. Konačnu odluku o dodjeli, na prijedlog Odbora, donosi Gradsko vijeće, a priznanja će biti uručena na svečanoj sjednici Vijeća povodom obilježavanja Dana grada Duge Rese 29. lipnja.

Prijedloge s obrazloženjima treba dostaviti mailom na [email protected] ili poštom na adresu Grad Duga Resa, Trg sv. Jurja 1. Zainteresirani detalje vezane za potrebna obrazloženja i kategorije priznanja potražiti mogu na službenoj stranici Grada.

Izdvojeno


Reci što misliš!