ŽUPANIJA / DUGA RESA

DUGOREŠKA FEŠTA

Za svakog ponešto - ovogodišnji Grin Fest bit će podijeljen u dvodnevne "teme" uz puno dobre zabave za sve uzraste i ukuse

Za svakog ponešto - ovogodišnji Grin Fest bit će podijeljen u dvodnevne

 

Ovogodišnji dugoreški Grin Fest u organizaciji TZP Četiri rijeke, a pod pokroviteljstvom Grada Duge Rese održat će se od 17. do 26. lipnja u Amfiteatru. Iako do njegovog početka ima još dosta vremena već je poznat kompletan program koji obiluje nizom zabavnih, ali i sportskih sadržaja, a sve je organizirano u nekoliko različitih tema. Zato proučite program koji donosimo i na vrijeme organizirajte obveze kako bi mogli uživati i družiti se uz besplatni program u Amfiteatru.

(-) Počinjemo tematskim dječjim danom sa radionicama, žonglerina, štularima, facepaintingom i napuhancima koje dugujemo od 1. svibnja kad smo ih zbog lošeg vremena morali odgoditi. Subota je rezervirana za Grin run, a imat ćemo dječje utrke, te utrke na 3 i 10 kilometara. Na večer slijedi zabava uz Black &White, a od 22 sata nastupa Psihomodopop. U nedjelju imamo Grin traill utrku proplancima Vinice i uz Mrežnicu, zatim slijedi kotlovina  show, koncert Magnuis - 45. rođendan, a posjetitelje će navečer zabavljati Zabranjeno pušenje. Tijekom prvog vikenda imat ćemo i Beer đir- craft korner gdje će se moći isprobati petnaestak vrsti craft pive po povoljnijim cijenama – kazao je Ivan Puškarić direktor TZP Četiri rijeke te pozvao sve zainteresirane za dobru zabavu da dođu u Amfiteatar i uživaju u bogatom programu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz navedeni program, biti će organizirano i niz drugih događanja poput izložbi, radionica, sportskih turnira i drugo koji se neće održati u Amfiteatru, a o čemu će javnost biti naknadno informirana.

Grin Fest 2022. dio je "Ljeta na Četiri rijeke" koji će djelom biti financiran od strane Hrvatske Turističke Zajednice, iz Fonda za formalno udružene Turističke zajednice, a organizatori procjenjuju da će ukupan trošak iznositi oko 250 tisuća kuna pri čemu poprilični dio otpada na donacije sponzora u novcu i robi. 

Dani tambura su 20. i 21. lipnja kada nastupaju TS Boemi i TS Skitnice, a tada će i po prvi puta program povodom završetka školske godine „Pozdrav ljetu“ održati obje dugoreške osnovne škole i Srednja škola Duga Resa.  Na praznik 22. lipnja održat će se književni krug Damira Valenta Dade, pub kviz Dugorešanin te navečer koncert Kocka šećera.

Slijede Dani bluesa, kad  nastupaju The Gigsonsi i Zamba & Vodoo Ramble. Tada će se održati i izložbeno prodajni sajam OPG-ova, izložba radova i kreativnih radionica za djecu DND Jozefina.

Zadnja dva dana „Dani Dalmacije u Amfiteatru, počinju pričama za djecu Knjigulice, nastavljaju koncertom Rivers Banda, a navečer će nastupiti Hari Rončević. Zadnji dan Grin Festa počet će tematskom turističkom turom“ Industrijska baština Duge Rese“ koju će voditi Ksenija Stipčić, zatim nastupa Strings band te od 22 sata Dalmatino.

Izdvojeno


Reci što misliš!