ŽUPANIJA / DUGA RESA

NALAZI SE U BOLNICI

Gradonačelnik Duge Rese Tomislav Boljar hospitaliziran nakon što mu je sinoć pozlilo, dužnost preuzela Katarina Srakočić

Gradonačelnik Duge Rese Tomislav Boljar hospitaliziran nakon što mu je sinoć pozlilo, dužnost preuzela Katarina Srakočić

Što se tiče funkcioniranja gradske uprave, Srakočić nam kaže da sve službe normalno rade, obavili su sastanak i gradska uprava je i dalje na dispoziciji građanima.

Gradonačelnik Duge Rese Tomislav Boljar jučer navečer je morao biti hospitaliziran nakon što mu je pozlilo.

Od njegove zamjenice Katarine Srakočić, koja je danas preuzela dužnost, samo smo saznali da je završio u bolnici i nema više informacija, no nada se da nije ništa ozbiljno što bi imalo veće posljedice po gradonačelnikovo zdravlja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jutros smo saznali za to, u kontaktu smo s obitelji, liječnici se brinu za njega no nemamo još informaciju o čemu se točno radi, kazala nam je Katarina Srakočić.

Dodala je da su tijekom vikenda isto imali puno posla i obveza, a dužnosnička pozicija je sama po sebi vrlo stresna i takva da gradonačelnik nema radnog vremena. Što se tiče funkcioniranja gradske uprave, Srakočić nam kaže da sve službe normalno rade, obavili su sastanak i gradska uprava je i dalje na dispoziciji građanima. 

Izdvojeno


Reci što misliš!