ŽUPANIJA / DUGA RESA

PRVI DAN ŠKOLE

Društvo naša djeca Jozefina prigodnim poklonima prvog dana škole obradovalo 82 prvašića u Dugoj Resi i Bosiljevu

Društvo naša djeca Jozefina prigodnim poklonima prvog dana škole obradovalo 82 prvašića u Dugoj Resi i Bosiljevu

Dugoreško Društvo naša djeca Jozefina danas je iznenadilo i obradovalo prvašiće koji su danas prvi puta sjeli u školske klupe.

Naime, DND Jozefina i ovu godinu je uz najmlađe školarce, a na školskim klupama danas su ih osim školskih knjiga dočekali prigodni pokloni koje su za prvi dan škole za njih izradili volonteri DND-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Šareni papirnati ruksaci za njih 82 u obje dugoreške osnovne škole, zajedno s područnima u Belavićima, Bosiljevu i Grabrku ispunjeni su školskim potrepštinama olovke, gumice, šiljila, blokići, zastavice za označavanje stranica, rasporedi, privjesci, pjesmarice i pokoji kikić, tu su da ih prate i ovu školsku godinu – pojasnile su sadržaj zanimljivih omotnica u obliku školskog ruksaka volonterke iz Jozefine.

Potporu ovoj hvalevrijednoj gesti kojom je DND Jozefina najmlađima poručilo da su uvijek uz njih pružili su Grad Duga Resa, Školska knjiga, ALFA izdavačka kuća , Lin Trgovina te tvrtka Ingpro Zagreb - Uredski materijal i informatička oprema.

Sponzorima zahvala na pomoći, a za Jozefine veliko bravo za domišljatost i trudu koji su uložile u pripremanje ovih simpatičnih poklona.

Izdvojeno


Reci što misliš!