ŽUPANIJA / DUGA RESA

KLIZALIŠTE DUGA RESA

Bira se najfotografija dugoreškog klizališta - Fotkaj, šalji i osvoji nove klizaljke!

Bira se najfotografija dugoreškog klizališta  -  Fotkaj, šalji i osvoji nove klizaljke!

Na kraju tjedni pobjednici ulaze u veliko finale koje traje od 2. do 7. siječnja, a nagrada će se dodijeliti 8. siječnja posljednjeg dana rada klizališta

Grad Duga Resa i Turistička zajednica područja Četiri rijeke organiziraju zanimljivo natjecanje, izbor najbolje fotografije s dugoreškog klizališta.  

Sve što treba napraviti je fotografirati sebe na klizalištu, klizalište, najbolje trenutke ili ono što vam se najviše sviđa na klizalištu te fotografiju s imenom i prezimenom autora poslati u inbox facebook stranice „Klizalište Duga Resa“. Na tjednoj bazi  fotografije će biti postavljene na ovoj stranici, a fotografija s najviše lajkova ostvarit će pravo na nagradu – klizaljke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Darivanje traje od 1. do 31. prosinca, pa iako je bilo planirano  da će se najbolje fotografije birati naredna četiri tjedna, odnosno kruga, za prvi krug zbog kiše i nemogućnosti klizanja rok za slanje fotografija pomaknut je do 11. prosinca, nakon čega će se birati najbolja fotografija tjedna.

Na kraju tjedni pobjednici ulaze u veliko finale koje traje od  2. do 7. siječnja, a nagrada će se dodijeliti 8. siječnja posljednjeg dana rada klizališta. 

- Sve fotografije bit će javno dostupne na facebook stranici klizališta i prenesene na službenim stranicama Grada  i TZP Četiri rijeke, a po završetku ovogodišnje klizališne sezone  biti će organizirana izložba zaprimljenih fotografija u prostoru Demokratskog rasadnika kako bi ih mogli razgledati i svi građani, doznajemo u dugoreškoj Gradskoj upravi. 

Naravno, natječaj se odvija prema propisima o zaštiti osobnih podataka i GDPR-u i sudionici ostavljanjem svojih osobnih podataka i sudjelovanjem u prigodnom darivanju izričito su suglasni da organizator kao voditelj obrade nad osobnim podacima može koristiti i procesuirati podatke u svrhu provođenja prigodnog darivanja.

Svi sudionici u ovom prigodnom darivanju suglasni su da organizator ima pravo objaviti i koristiti njihovo ime, prezime i fotografiju bez naknade, u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu u promotivne svrhe. Organizator će podatke prikupljati na savjestan, pošten i zakonit način. 

Izdvojeno


Reci što misliš!