ŽUPANIJA / DUGA RESA

VRIJEME ZA FILM

U Dugoj Resi se u petak otvara ovogodišnja kino sezona - na rasporedu su dva sjajna ostvarenja

U Dugoj Resi se u petak otvara ovogodišnja kino sezona - na rasporedu su dva sjajna ostvarenja
Kino.hr

U kino-dvorani Pučkog otvorenog učilišta se u petak, 13. siječnja otvara se kino-sezona 2023. godine, i to odmah s dva filma. S početkom u 18 sati gledatelji će moći uživati u filmu: "Medo sa sjevera 4: obiteljsko putovanje", a s početkom u 20 sati je na rasporedu film: "Fabelmanovi!"

MEDO SA SJEVERA 4: OBITELJSKO PUTOVANJE
13.01. PETAK U 18 SATI

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Omiljeni medo Norm i njegovi prijatelji u još jednoj zimskoj avanturi. Ono što je trebalo biti opuštajuće obiteljsko putovanje pretvara se u važnu misiju. Preopterećen kraljevskim dužnostima, Norm se bori kako bi dovoljno svojeg vremena odvojio za kraljevstvo, ali i svoju obitelj. Kad mu u gluho doba noći misteriozno ukradu krunu, Norm mora krenuti na epsko putovanje, prerušeno u obiteljski odmor, kako bi ušao u trag lopovu, pronašao svoju krunu i usput naučio vrijednu lekciju da ništa nije nemoguće kada uz sebe imaš obitelj koja je uvijek spremna pomoći.

FABELMANOVI
13.01. PETAK U 20 SATI

Višestruko nagrađivani Steven Spielberg, jedan od najznačajnijih redatelja u povijesti kinematografije, nakon ekranizacija svih mogućih priča, od fantastičnih avantura do ozbiljnih ratnih filmova, napokon je snimio film o sebi.
U novoj uzbudljivoj filmskoj priči Spielberg donosi intimni pogled u svoje djetinjstvo u polu-autobiografskom filmu koji prati osjetljive godine mladića koji će otkriti potresnu obiteljsku tajnu što će ga potaknuti da uroni u svijet filmova koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.

Kupnja ulaznica na www.kino.hr ili blagajni kina pola sata prije projekcije.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!