ŽUPANIJA / OGULIN

EUROPSKI PROJEKT

Krenuli radovi na rekonstrukciji vatrogasnog i društvenog doma u naselju Turkovići Ogulinski, vrijednosti preko dva milijuna kuna

Krenuli radovi na rekonstrukciji vatrogasnog i društvenog doma u naselju Turkovići Ogulinski, vrijednosti preko dva milijuna kuna

Očekivani rezultat projekta je potpuna rekonstrukcija vatrogasnog i društevnog doma u Turkovićima Ogulinskim, u svrhu unapređenja kvalitete društvene infrastrukture i poticanja kapaciteta za razvoj djelovanja civilnog društva.

U Ogulinu započeli radovi na europskom projektu “ Rekonstrukcija vatrogasnog i društvenog doma u naselju Turkovići Ogulinski“, vrijednosti preko dva milijuna kuna.

Glavni cilj projekta je potaknuti i pozitivno doprinijeti unapređenju kvalitete životnih uvjeta, te razvoju društvene infrastrukture i usluga koje se vežu uz navedenu infrastrukturu na području grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Grada Ogulina naglašavaju kako su očekivani rezultati projekta potpuna rekonstrukcija vatrogasnog i društevnog doma u Turkovićima Ogulinskim, kojim se ujedno potiču kapaciteti za razvijanje djelovanja OCD-a te provođenje aktivnosti i događaja namijenjenih za lokalno stanovništvo, kao i kapaciteta sustava civilne zaštite s naglaskom na dobrovoljno vatrogastvo na predmetnom području.

Projekt je sufinanciran u iznosu od 2.129.526,23 kuna kroz mjeru 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020. Rok izvođenja radova je 240 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača MONTEL  d.o.o. u posao.

Izdvojeno


Reci što misliš!