ŽUPANIJA / OGULIN

VAPI ZA ULAGANJEM

Zgrada Centra za socijalnu skrb u Ogulinu treba temeljitu obnovu - danas je posjetile predstavnice Karlovačke županije

Zgrada Centra za socijalnu skrb u Ogulinu treba temeljitu obnovu - danas je posjetile predstavnice Karlovačke županije

Zaključeno je da zgrada treba temeljitu rekonstrukciju što će zahtjevati velika ulaganja.

Zamjenica župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar i pročelnica Upravnog odjela za hrvatske branitelje i zdravstvo Maja Vučinić Knežević, sa suradnicima, posjetile su danas Centar za socijalnu skrb u Ogulinu. S radom ove ustanove te uvjetima u kojim djelatnici Centra rade upoznala ih je ravnateljica Dragana Vukelja.

- Temeljni problem ove ustanove je nedostatak adekvatnog radnog prostora jer prostor koji sada koriste nije uvjetan za prijem stranaka i rad zaposlenika koji ondje rade. Stoga bi trebalo iznaći novi prostor koji bi Centar mogao koristiti obzirom da se, zbog opsega poslova, planira povećati i broj zaposlenika, rečeno je na sastanku u Ogulinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedno od mogućih rješenja je i zgrada u centru Ogulina, koja je u vlasništvu države, a koju trenutno za skladištenje svoje robe koristi Gradsko društvo Crvenog križa te Frankopanska garda. 

Zamjenica župana i suradnici obišli su u pratnji ravnateljice Centra ovu zgradu i pregledali njezino trenutno stanje. Zaključeno je da zgrada treba temeljitu rekonstrukciju što će zahtjevati velika ulaganja. Prvi korak ka mogućoj realizaciji ove ideje je izrada troškovnika, odnosno projekta obnove, što bi Centar trebao zatražiti od ovlaštenih projektanata. 

Izdvojeno


Reci što misliš!