ŽUPANIJA / OGULIN

ZA SVAKU POHVALU

Vrata otvara novi objekt Dječjeg vrtića Bistrac u Ogulinu - Grad Ogulin među rijetkima u Hrvatskoj stvorio uvjete za boravak sve djece u vrtiću

Vrata otvara novi objekt Dječjeg vrtića Bistrac u Ogulinu - Grad Ogulin među rijetkima u Hrvatskoj stvorio uvjete za boravak sve djece u vrtiću
OGportal

Na području bivše vojarne u Svetom Petru nakon pola stoljeća otvoren je novi objekt dječjeg vrtića Bistrac.

U gradu Ogulinu nakon gotovo 50 godina otvara se novi vrtić. Projektom vrijednim gotovo 16,4 milijuna kuna na području bivše vojarne u Svetom Petru u Ogulinu otvoren je novi objekt dječjeg vrtić Bistrac, kojim su ujedno stvoreni su uvjeti za upis djece svih zainteresiranih roditelja. Grad Ogulin time se svrstao među rijetke gradove u Hrvatskoj, u kojima nema lista čekanja za upis djece u vrtiće.

Kako su iz DV Bistrac potvrdili za KAportal u novom objektu vrtića bit će smješteno isti broj skupina kao i u starom objektu, 4 jasličke i 4 vrtičke skupina, te će vrtić na jednoj i drugoj lokaciji pohađati ukupno 322 mališana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je pritom naglasila ravnateljica vrtića Anita Domitrović, veliki je to korak za organizirani rani i predškolski odgoj i obrazovanje u Ogulinu.

- Osigurani kapaciteti za predškolski odgoja bitan je i za gospodarstvo grada Ogulina, a ujedno još jedna i od mjera pomoći mladim obiteljima što je jedan od prioriteta vodstva našega grada, poručila je ravnateljica Dječjeg vrtića Bistrac Anita Domitrović.

Svečano otvaranje novog objekta dječjeg vrtića Bistrac bit će u utorak, 31. kolovoza 2021.

Izdvojeno


Reci što misliš!