ŽUPANIJA / OPĆINE

ULAGANJA

Potpisani ugovori - kreće izgradnja objekta Ispostave hitne medicine u Vojniću ukupne vrijednosti 3,5 milijuna kuna

Potpisani ugovori - kreće izgradnja objekta Ispostave hitne medicine u Vojniću ukupne vrijednosti 3,5 milijuna kuna

Općina Vojnić aktivno sudjeluju u realizaciji projekta, te je do sada utrošila preko pola milijuna kuna proračunskih sredstva.

U prostoru Edukacijsko - simulacijskog centra Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije potpisani su ugovori za početak radova na izgradnji objekta hitne medicine u Vojniću. Ukupna vrijednost radova iznosi 3,5 milijuna kuna, te je Karlovačka županija u dvogodišnjem proračunskom razdoblju osigurala iznos od 2,1 milijuna kuna iz decentralizirana sredstva.

Kako pojašnjavaju iz Karlovačke Županije, cilj uspostave djelatnosti hitne medicine u Vojniću je podići i unaprijediti učinkovitost, kvalitetu i dostupnost izvanbolničke hitne medicinske skrbi na području županije, kao povećati kvalitetu usluga hitne medicine upravo kroz izgradnju infrastrukture i opremanje ispostave hitne medicine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ponovimo, kako je Općina Vojnić u prvoj fazi projekta riješila pitanje zemljišta za gradnju te pripremila cjelokupnu projektnu dokumentaciju, te je do sada utrošila preko pola milijuna kuna proračunskih sredstva za realizaciju investcije.

Izvođač radova na izgradnji Ispostave hitne medicine u Vojniću je tvrtka Espera d.o.o.

Izdvojeno


Reci što misliš!