ŽUPANIJA / OPĆINE

STIGLO IZ AUSTRIJE

DVD Ribnik bogatiji za novo navalno vozilo za tehničke intervencije - financijska sredstva za nabavku najvećim dijelom osigurala sama Općina

DVD Ribnik bogatiji za novo navalno vozilo za tehničke intervencije - financijska sredstva za nabavku najvećim dijelom osigurala sama Općina

Vrijednost vozila iznosi 160 tisuća kuna, a najveći dio sredstava od 120 tisuća kuna osigurala je sama Općina Ribnik, ostali iznos sufinanciran je od strane Vatrogasne zajednice Karlovačke županije.

U Ribniku, 3. srpnja, održana je svečana primopredaja novog navalnog vatrogasnog vozila za tehničke intervencije za potrebe DVD-a Ribnik. Vozilo nabavljeno je kao rabljeno iz Austrije, prešlo je malu kilometražu i u odličnom je stanju te će u potpunosti zadovoljiti potrebe vatrogasnog društva, uvjereni su u DVD Ribnik.

Vrijednost vozila iznosi 160 tisuća kuna, a najveći dio sredstava osigurala je sama Općina Ribnik, i to u iznosu od 120 tisuća kuna, ostali dio sufinanciran je od strane Vatrogasne zajednice Karlovačke županije, točnije namjenskim sredstvima iz proračuna Karlovačke županije za potrebe vatrogastva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svečanoj primopredaji te pokaznoj vatrogasnoj vježbi uz zamjenicu županice Vesnu Hajsan Dolinar nazočili su i predsjednik VZ KŽ Robert Hranilović, te predstavnici Općine Ribnik, na čelu s načelnikom Dinom Blaževićem.

Izdvojeno


Reci što misliš!