ŽUPANIJA / OPĆINE

NASTAVLJA SE

Besplatna škola plivanja danas u Generalskom Stolu, sutra u Netretiću - dobrodošli svi mališani!

Besplatna škola plivanja danas u Generalskom Stolu, sutra u Netretiću - dobrodošli svi mališani!

Pod stručnim vodstvom instruktora, plivačke vještine ovog ljeta svladat će mnogi mališani u Dugoj Resi i u susjednim općinama.

Besplatna škola plivanja koju organiziraju Športska zajednica Duge Rese, Grad Duga Resa i Turistička zajednica područja 4 rijeke uspješno se održala već na nekoliko lokacija. Pod stručnim vodstvom instruktora, plivačke vještine ovog ljeta svladat će mnogi mališani u Dugoj Resi i u susjednim općinama.

Na području Općine Bosiljevo, u utorak su se mališani i njihovi roditelji okupili na kupalištu u naselju Sela Bosiljevska, a u srijedu škola plivanja održala se u Općini Barilović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dobrodošli su svi koji se još nisu upisali, a naši treneri nestrpljivo čekaju baš tebe da naučiš plivati s nama – poručili su organizatori i pozvali sve zainteresirane da im se pridruže na sljedećim lokacijama.

U četvrtak, od 17 sati, okupljanje mališana je na lokaciji vanjskih bazena u Toplicama Lešće u Općini Generalski Stol, a u petak škola plivanja seli se u Općinu Netretić, točnije u Jarče Polje.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!