ŽUPANIJA / OPĆINE

INFO RADIONICE

U listopadu na rasporedu dvije radionice u sklopu projekta "Partnerstvo za društveni centar Žakanje", prva na redu već danas

U listopadu na rasporedu dvije radionice u sklopu projekta

Ako vas zanima kako se prijaviti na natječaje koje ja LAG raspisao i kako izgleda općinski proračun, pridružite se na radionice u Društvenom centru u Žakanju

  1. U Društvenom centru u Žakanju, u sklopu Europskog socijalnog projekta "Partnerstvo za društveni centar Žakanje", u ovom mjesecu održat će se dvije radionice. Prva je na redu već danas u 18 sati, a riječ je o radionici LAG-a Vallis Colapis na kojoj će biti predstavljeni trenutno otvoreni natječaji za poljoprivrednike.

U nastavku mjeseca bit će organizirana i radionica predstavljanja proračuna Općine Žakanje za 2022. godinu s projekcijama za 2023. i 2024. godinu. Ova radionica organizira s ciljem uključivanja građana u donošenje proračuna i povećanja transparentnosti, a održat će se 20. listopada u 18 sati. 

- Sve se aktivnosti provode u Društvenom centru Žakanje. No kako bi na radionicama mogli sudjelovati svi oni koji to žele, a ne mogu doći, kao i zbog poštivanja epidemioloških mjera, iste će biti dostupne i online. Ujedno, vodimo računa i o tome da termino naših radionica budu u poslijepodne tako da na njima mogu sudjelovati svi koji žele, poručuje voditeljica projekta Andrea Zoroja.

Izdvojeno


Reci što misliš!