ŽUPANIJA / OPĆINE

ODAZVALI SE MNOGI

Tradicija u OŠ Vojnić se nastavlja: Povodom međunarodnog Dana kravate organizirane brojne aktivnosti - kravatu dobio i Petar Svačić

Tradicija u OŠ Vojnić se nastavlja: Povodom međunarodnog Dana kravate organizirane brojne aktivnosti - kravatu dobio i Petar Svačić

Obilježavanju Dana kravate u Vojniću odazvali su se i dožupan Karlovačke županije Dejan Mihajloviću, djelatnici Općine predvođeni načelnikom Nebojšom Andrićem te mnogobrojni roditelji i mještani

Obilježavanje Svjetskoga dana kravate u Vojniću polako postaje tradicija, pa su tako i danas učenici OŠ Vojnić zajedno s učiteljima i svim ostalim djelatnicima pripremili prigodan program.

Kako pojašnjava ravnateljica škole Mirjana Stojković, riječ je o školskome projektu u sklopu kojega su nastali različiti likovni, literalni, praktični, sportski i zabavni radovi, a koji je svoju svečanu završnicu doživio danas stavljanjem kravate kralju Petru Svačiću i zajedničkim fotografiranjem svih sudionika. Uz učenike u projektu su sudjelovala i djeca Dječjeg vrtića Vojnić i polazinici Male škole.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovime se i općina Vojnić pridružila brojnim gradovima i mjestima diljem Lijepe Naše koji obilježavajući Dan kravate odaju počast odjevnom predmetu i modnome dodatku koji Hrvatsku slavi širom svijeta, kazala je ravanteljica Stojković.

Prezentaciji i zajedničkom fotografiranju odazvale su se djelatnice UO za školstvo Karlovačke županije Branka Maradin Keča i Martina Špigelski, kao i dožupan Dejan Mihajloviću, djelatnici Općine predvođeni načelnikom Nebojšom Andrićem te mnogobrojni roditelji i mještani.

- Velika hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i izvedbi, poručila je ravnateljica Stojković.

Izdvojeno


Reci što misliš!