ŽUPANIJA / OPĆINE

ZA 250 OBITELJI

Dobra suradnja se nastavila! Povodom mjeseca Ramazana turska agencija TIKA donirala pakete za najpotrebitije u Vojniću

Dobra suradnja se nastavila! Povodom mjeseca Ramazana turska agencija TIKA donirala pakete za najpotrebitije u Vojniću

Ovo je jedna lijepa gesta naše prijateljske države Turske i agencije TIKA. Nadam se da ćemo ovu suradnju nastaviti i ubuduće, rekao je predsjednik Općinskog vijeća Azim Durmić.

Turska agencija za suradnju i koordinaciju (TIKA) i ove godine donirala je Općini Vojnić 250 humanitarnih paketa s prehrambenim proizvodima u povodu mjeseca Ramazana najpotrebitijim obiteljima. 

Kako poručuju iz općinske uprave, paketi su jednim dijelom podijeljeni ispred Doma kulture u Općini Vojnić, gdje su predsjednik Općinskog vijeća, Azim Durmić, i zamjenik općinskog načelnika iz reda hrvatskog naroda, Josip Kurtović, istaknuli kako će ova donacija biti od velike pomoći onima kojima je pomoć najpotrebitija. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovo je jedna lijepa gesta naše prijateljske države Turske i agencije TIKA. Nadam se da ćemo ovu suradnju nastaviti i ubuduće, rekao je Durmić. 

- Osobama koje se nalaze na udaljenijim adresama, djelatnici Općine Vojnić dostavit će pakete na kućne adrese, poručio je zamjenik načelnika, Kurtović. 

Koordinatorica programa zagrebačkog ureda TIKA-e Sedef Bulut izjavila je kako ima najbolje dojmove o radu u Hrvatskoj, a posebno s Općinom Vojnić gdje su u fazi realiziranja projekta postavljanja plastenika za poljoprivrednike s područja općine. 

Iz Općine ujedno napominju kako je gospođi Bulut dodijeljena nagrada, javno priznanje Općine Vojnić, za njen humanitarni rad i zasluge na području općine povodom Dana Općine Vojnić koji je obilježen 21. travnja 2022. godine. 

Izdvojeno


Reci što misliš!