ŽUPANIJA / OPĆINE

REAGIRAO NA TEKST

Sela oko Plaškog dobila struju nakon više od 15 sati! Načelnik na prozivke mještana Kunića: Cestu održavamo koliko možemo

Sela oko Plaškog dobila struju nakon više od 15 sati! Načelnik na prozivke mještana Kunića: Cestu održavamo koliko možemo
foto ilustracija Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Doznajemo da je došlo do kvara na električnoj mreži, pa nam kaže da je obišao Kuniće, Latin i okolna sela te da su HEP-ovci na terenu i otklanjaju kvar.

Nakon našeg teksta o problemima u selu Kunići kod Plaškog koje je, kao i dio Općine od jučer u 19 sati bio bez struje, javio se načelnik Pero Damjanović. U međuvremenu doznajemo da je struja ipak došla oko 13.30, nakon više od 15 sati "zamračenja". 

Načelnik je za KAportal rekao da je došlo do ispadanja cijele trafo stanice i bez struje je ostao Latin i velik dio naselja Janja Gora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Još jučer je prošla ralica i danas će opet. Napadalo je više od 30 centimetara snijega. Što se tiče vodovoda to je za sada tako i zna se da je to velika investicija, rekao je načelnik za KAportal. 

Zasmetalo ga je što nam se čitateljica požalila kako je cesta u katastrofalnom stanju, pa kaže da je to bila županijska cesta koja je potpala pod nadležnost Općine i da je prošle godine pokrpana koliko se moglo. 

Izdvojeno


Reci što misliš!