ŽUPANIJA / OPĆINE

RADNI POSJET

Kolegij županice održan u Josipdolu: Energetski se obnavlja škola u Oštarijama, najavljen i projekt izgradnje sportske dvorane

Kolegij županice održan u Josipdolu: Energetski se obnavlja škola u Oštarijama, najavljen i projekt izgradnje sportske dvorane

Karlovačka županija prijavila je projekt obnove vanjske ovojnice škole na Fond solidarnosti u vrijednosti 115.000 eura, što je i odobreno.

Županica Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin obišla je Općinu Josipdol u još jednom u nizu "terenskih" kolegija, ovog puta s  načelnikom općine Josipdol Draganom Rudančićem i njegovim suradnicima.

Raspravljalo se o aktivnostima i projektima koje Općina trenutno provodi: izgradnja vodopskrbnog sustava, rješavanje stjecanja prava nad vojarnom Skradnik i prenamjenom u poduzetničku svrhu, izgradnja nogostupa u centru općine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim uređenja šetnice, načelnik Dragan Rudančić izvijestio je kolegij o dobivenim 26.544,56 eura od Ministarstva kulture i medija, za uređenje fontane Rožić, koja će uvelike pridonijeti turističkom segmentu općine.

Po završetku kolegija, županica Martina Furdek Hajdin, dožupanica Vesna Hajsan Dolinar i dožupan Dejan Mihajlović, zajedno s načelnikom općine i ravnateljicom Osnovne škole Josipdol Anđelinom Božičević obišli su Područnu školu „Siniša i Zrinko Rendulić“ u Oštarijama. Karlovačka županija prijavila je projekt obnove vanjske ovojnice škole na Fond solidarnosti u vrijednosti 115.000 eura, što je i odobreno.

Ravnateljica Božičević iskazala je zahvalu Karlovačkoj županiji na pomoći i podršci u ostvarivanju projekata, koji mnogo znače za općinu Josipdol, a osobito za učenike ove škole.

- Nakon obnove vanjske fasade, vjerujem da ćemo uskoro realizirati i projekt izgradnje školske sportske dvorane u Oštarijama, kazala je županica.

Izdvojeno


Reci što misliš!