ŽUPANIJA / OZALJ

Članovi taekwondo kluba Ozalj verificirali svoje majstorsko zvanje u Hrvatskom taekwondo savezu

Članovi taekwondo kluba Ozalj verificirali svoje majstorsko zvanje
u Hrvatskom taekwondo savezu
Članovi Taekwondo kluba Ozalj

Taekwondo kluba Ozalj uspješno je startao u novoj godini. Osim redovito izvrsnih rezultata na natjecanjima, istu praksu članovi Taekwondo kluba iz Ozlja pokazali su i kod stjecanja diploma Hrvatskog taekwondo saveza.

Naime, na ispitu za stjecanje taekwondo zvanja razine crnog pojasa održanog 26. siječnja 2020. godine u Zagrebu, kategoriju 1.POOM uspješno je položio Marcel Dasović, dok je kategoriju 3.DAN položila Maja Matijašić uz pohvalu komisije.  Također, dugogodišnja članica Ana Bakin Katić početkom godine obnovila je svoju sudačku iskaznicu Hrvatskog taekwondo saveza položivši uspješno ispit za suca sportske borbe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, osim stjecanja diplome Hrvatskog taekwondo saveza te verificiranja majstorskog zvanja, Taekwondo klub Ozalj bogatiji je i još jednog stručnog kvalificiranog trenera. Naime, dugogodišnji član i suradnik Matija Vrbetić završio je naobrazbu za trenera taekwondoa na Sportskom učilištu i Zagrebu.

Iz Taekwondo kluba Ozalj poručuju kako kontinuirano nastoje raditi na usavršavanjima trenera i podizanju kvalitete rada i na taj način dati najbolju podršku članovima kluba, koji su uglavnom djeca i mladi u rastu i razvoju.

KAportal.hr


Reci što misliš!