ŽUPANIJA / OZALJ

HUMANITARNI FOND

"RTL pomaže djeci" podržao ozaljski projekt "Zdrav kao zmaj", vrtićima i školama u Ozlju, Kamanju i Žakanju bit će donirani vrijedni kuhinjski uređaji

Društvo "Naša djeca" Ozalj u svrhu poboljšanja prehrane u obrazovnim institucijama provodi projekt "Zdrav kao zmaj", kojeg je prepoznao i RTL Hrvatska.

Humanitarna udruga „RTL pomaže djeci“ na zadnjem provedenom natječaju podržao je projekt „Zdrav kao zmaj“ Društva „Naša djeca“ Ozalj.  Naime, tijekom cijele godine akcija „RTL pomaže djeci“ djeluje kao dobrotvorni fond, a prikupljena donirana sredstva namijenjena su za financiranje raznih projekata namijenjenih djeci.

Ozaljski projekt „Zdrav kao zmaj“ pokrenut u svrhu poboljšanja prehrane u obrazovnim institucijama dobio je financijsku potporu u iznosu od 17.805,60 kuna namijenjenu opremanju kuhinja vrtića i škola s područja grada Ozlja i susjednih općina Žakanja i Kamanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovih dana donacija je stigla u Osnovnu školu Slava Raškaj Ozalj. Riječ je o pojedinačnoj donaciji kuhinjskih aparata u iznosu od 1 570 kuna, koju je ravnateljici škole Gordani Basar uručila voditeljica projekta „Zdrav kao zmaj“ Tamara Podvorac.

Inače, tijekom 15 godina aktivnog djelovanja udruga „RTL pomaže djeci“ financirala je 284 projekta te pomogla više od 700 tisuća djece direktnih korisnika, a u sve te projekte uloženo je više od 21 milijuna kuna. Osim potpore projektu „Zdrav kao zmaj“, „RTL pomaže djeci“  i prijašnjih godina je podržao aktivnost ozaljskih ustanova koje brinu o djeci. Naime, prisjetimo se kako je prije dvije godine ozaljski Dječji vrtić Zvončići programom  „Sportom do zdravlja“ osigurao donaciju dječjeg poligona vrijednosti preko 10 tisuća kuna.

Zasigurno, RTL Hrvatska još je jednu godinu zaredom hvalevrijednom humanitarnom akcijom postigla svoj cilj, a to je ljepše i sretnije vrtićke i školske dane, zabavnije sate provedene u radionicama te što je moguće bezbrižnije djetinjstvo i odrastanje.   

 

Izdvojeno


Reci što misliš!