ŽUPANIJA / OZALJ

FILM ZA VAN UZ KUPU

Kino.hr i TZP Kupa i ove godine donose filmske dane na otvorenom - ulaz na sve projekcije besplatan

Kino.hr i TZP Kupa i ove godine donose filmske dane na otvorenom - ulaz na sve projekcije besplatan

Projekcije na otvorenom održat će se od 21 sat u razdoblju od 16. do 26. srpnja u Draganiću, Kamanju, Lasinji, Ribniku, Žakanju i Ozlju.

 
Film za van i ove godine razveselit će sve filmske fanatike i one željne zabave i dobrog društva na otvorenom. Na turneji uz Kupu, Turistička zajednica područja Kupa i KINO.hr donose napete i zabavne obiteljske filmske dane. Na repertoaru će se ove godine naći brojne uspješnice kao što su Spaceboy, Rocca mijenja svijet, Godzzila vs. Kong, Sune za sve, Zov divljine, Sef. 
 
Projekcije na otvorenom održat će se s početkom od 21 sat prema rasporedu jednom tjedno, i to u Draganiću, Kamanju, Lasinji, Ribniku i Žakanju od 16. do 26. srpnja, dok će u Ozlju biti prikazane dvije projekcije, 19. i 20. srpnja. 
 
Organizatori najavljuju kako će kao i prijašnje godine ulaz biti slobodan, a domaćini će se pobrinuti da ne fali i dodatnog sadržaja. U slučaju lošeg vremena novi termin bit će najavljeni na web stranici kino.hr. Najave i sve aktualnosti bit će dostupne svakodnevno i na društvenim mrežama Turističke zajednice područja Kupa. 
 

Izdvojeno


Reci što misliš!