ŽUPANIJA / OZALJ

ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE

Učenici OŠ Slava Raškaj Ozalj pokrenuli dobrotvornu akciju "Tvoja kunica, moja sretna šapica" - podržite ih!

Učenici OŠ Slava Raškaj Ozalj pokrenuli dobrotvornu akciju

Pozivamo da nas posjetite u ponedjeljak, 4.4., ispred trgovine „Konzum“ u Ozlju od 8 do 12 sati ili svoj prilog donesete u OŠ „Slava Raškaj“ Ozalj do 4. travnja. Prikupljene donacije predat ćemo udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Najbolji prijatelj.

Volonterski klub „Krug“ osnovne škole Slava Raškaj Ozalj organizira dobrotvornu akciju “Tvoja kunica, moja sretna šapica“. Povodom Svjetskog dana činjenja dobrih djela školarci prikupljaju hranu i novčane donacije za nezbrinute životinje.

Kako su se odlučili na akciju... 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kako ne biti ljubitelj životinja? Životinje su toliko pametne da shvate sve što im želimo poručiti čak i ono čega nismo svjesni. Uvijek su tu za tebe - kada si tužan, kada ti je loš dan, kada imaš viška energije i ne znaš kako ju potrošiti...  A njima je potrebno tako malo da se osjete voljenima. Pomaziti, pohvaliti, nahraniti i već je dovoljno da krenu u akciju te ti uljepšaju dan. To je jedna posebna veza između čovjeka i životinje koja se ne može opisati riječima već samo osjetiti. 

Svatko tko ima ljubimca shvaća o čemu pričamo. Većina volontera ima svoje kućne ljubimce bez kojih, kako kažu, ne znaju kako bi „preživjeli“. Razmišljajući o životinjama u azilima koje nemaju vlasnika kojeg iščekuju, mi, volonteri odlučili smo se pokrenuti i napraviti nešto. Sa silnom željom da ih barem nekako usrećimo odučili smo prikupljati donacije! Nadamo se da će ova mala, ali za nas i životinje velika akcija, potaknuti i one veće i manje ljude da doniraju za sreću nekog drugog! 
                                                                           
Ako želite pridonijeti našoj dobrotvornoj akciji, srdačno Vas pozivamo da nas posjetite u ponedjeljak, 4.4., ispred trgovine „Konzum“ u Ozlju od 8 do 12 sati ili svoj prilog donesete u OŠ „Slava Raškaj“ Ozalj do 4. travnja. Prikupljene donacije predat ćemo udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Najbolji prijatelj.

Volonteri školskog volonterskog kluba „Krug“ OŠ „Slava Raškaj“ Ozalj 

Izdvojeno


Reci što misliš!