ŽUPANIJA / OZALJ

SPORAZUMNA OBNOVA

Sanacija mosta u centru Ozlja ulazi u svoju završnu fazu, iz ŽUC-a najavljuju kako bi sve trebalo biti gotovo tijekom ovog mjeseca

Sanacija mosta u centru Ozlja ulazi u svoju završnu fazu, iz ŽUC-a najavljuju kako bi sve trebalo biti gotovo tijekom ovog mjeseca
ŽUC Karlovac

Radovi napreduju prema vremenskom planu i odvijaju se na nizvodnoj strani mosta. Dovršena je hidroizolacija ploče, ugradnja rubnjaka i betonirana je nova reviziona staza

Radovi na rekonstrukciji mosta u centru grada Ozlja ulaze u samu završnicu. Investicija je to koja je rezultat sporazuma između Grada Ozlja, ŽUC-a Karlovac i Hrvatskih cesta d.o.o., kojim su se upravo Hrvatske Ceste obvezale sufinancirati njegovu obnovu s obzirom da je most od izrazite važnosti za promet u slučaju zatvaranja državne ceste DC228.

To je i bio slučaj u zadnjih nekoliko godina prilikom obnove i izgradnje mosta u Gornjem Pokupju, a iz ŽUC-a za KAportal komunicirali su kako je inicijativa za sklapanje sporazuma s HC-om došla upravo od strane Grada Ozlja i njih samih. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radovi na sanaciji mosta započeli u listopadu prošle godine i izvodi ih tvrtka Hidrostres d.o.o. iz Zagreba, njihova vrijednost iznosi 3,5 milijuna kuna, a planirani završetak je travanj 2023. godine.  

Iz ŽUC-a još jednom napominju kako je navedeni most od iznimne važnosti za prometovanje kako lokalnom stanovništvu tako i ostalim sudionicima u prometu te bitna spojnica za taj kraj, a njegova je pozicija važna i za vizualni identitet grada Ozlja. 

- Radovi napreduju prema vremenskom planu i odvijaju se na nizvodnoj strani mosta. Dovršena je hidroizolacija ploče, ugradnja rubnjaka i betonirana je nova reviziona staza, poručuju iz ŽUC-a.

Izdvojeno


Reci što misliš!