ŽUPANIJA / OZALJ

U PETAK

Prava poslastica na pozornici Starog grada Ozlja! Glumački dvojac Vladimir Posavec - Tušek i Momčilo Otašević uprizorit će posljednje sate Nikole Tesle

Prava poslastica na pozornici Starog grada Ozlja! Glumački dvojac Vladimir Posavec - Tušek i Momčilo Otašević uprizorit će posljednje sate Nikole Tesle
POU Katarina Zrinska Ozalj/KAportal

Zavirite kroz ključanicu i prisustvujte borbi koja se iz noći u noć odvija bezmalo 80 godina

Povodom 80. godišnjice smrti Nikole Tesle, Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska - Ozalj donosi pravu poslasticu na pozornicu Starog grada Ozlja! Predstava "Tesla - prilagođavanje anđela" u izvedbi Vladimira Posavec - Tušeka i Momčila Otaševića.

Ovaj pop-artistički triler komornog tipa prati događaj koji se odvio u posljednjem satu Teslinog boravka na zemlji. Demon koji se predstavlja kao novinar pokušava otkriti tajnu o pomicanju zvjezdanih putanja u cilju postizanja čovjekove besmrtnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz ovu borbu dobra i zla ispričana je priča o Nikoli-čovjeku. Nikolinoj duši. Njegovom odnosu s Einsteinom, Edisonom, Marconijem, Röntgenom… Opustošenom čovjeku koji je ostao vječni optimist. Njegovom odnosu prema novcu, kocki, ženama, alkoholu, strahovima i ljubavi. O Nikoli koji se odrekao svega što veže za ovozemaljsko i sputava dušu. Zavirite kroz ključanicu i prisustvujte borbi koja se iz noći u noć odvija bezmalo 80 godina. Saznajte je li Nikola odao tajnu. 

Predstava će se održati u petak, 14. srpnja u 21 sat, na Starom gradu Ozlju. U slučaju dobrog vremena, predstava će se održati na terasi Starog grada Ozlja, a u slučaju lošeg u interijeru Starog grada Ozlja, u "Dvorani Frana Krste Frankopana".

Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska - Ozalj ovom prilikom zahvaljuje Družbi "Braća Hrvatskoga Zmaja" i Gradu Ozlju na realizaciji ovog projekta. Ulaz je besplatan.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!