ŽUPANIJA / SLUNJ

FOTO GALERIJA U Slunju tradicionalno zajednički obilježen Tjedan Crvenog križa, Majčin dan i Međunarodni dan obitelji

FOTO GALERIJA U Slunju tradicionalno zajednički obilježen Tjedan
Crvenog križa, Majčin dan i Međunarodni dan obitelji
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U okviru projekta Dana otvorenih vrata EU , Crveni Križ Slunj obilježio je tradicionalno Tjedan Crvenog Križa, Majčin dan, i Međunarodni dan obitelji u dvorani srednje škole Slunj.

Svi prisutni građani i djeca iz snovnih škola Rakovice, Slunja, Cetingrada kojih je bilo 160, te 30 mališana iz dječjeg vrtića Slunj imali su priliku vidjeti đ zanimljive aktivnosti i programe i sudjelovati u kreativnim radionicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Volonteri Crvenog križa Slunj pod vodstvom Marinka Tominca su prezentirali pružanje prve pomoći. Naši građani su kod štanda Doma zdravlja Slunj mogli s patronažnim sestrama izmjeriti tlak i šećer te dobiti savjet za njihovo zdravlje. DVD Slunj je dao na pregled i probu vatrogasnu opremu, Policijska postaja Slunj je pokazala svoju opremu, te su djeca imala priliku probati ˝pijane naočale˝, kazala je za KAportal ravnateljica Crvenog križa Slunj Mirjana Puškarić.

Srednja škola Slunj je prezentirala vozila na solarnu energiju, HGSS Slunj je pokazao svoju opremu među kojom je najzanimljiviji za djecu bio dron.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!