ŽUPANIJA / SLUNJ

TAMAN PRED IZBORE

Karlovačka županija u svibnju otvorila fizikalnu terapiju u Slunju koja je bila "u potpunosti spremna za rad", a pacijenti i danas putuju na terapiju u Karlovac - kako to?

Karlovačka županija u svibnju otvorila fizikalnu terapiju u Slunju koja je bila

Iz Karlovačke županije su u svibnju najavljivali kako je fizikalna terapija u sklopu Domu zdravlja Slunj u potpunosti spremna za rad i prihvat pacijenata, no ni nakon pola godine od tada to baš nije tako

Predizborno otvaranje fizikalne terapije u Slunju ostalo je očito upravo na tome – na otvaranju u izborne svrhe. Naime, iako su iz Karlovačke županije u svibnju najavljivali kako je projekt uvođenja fizikalne terapije u Domu zdravlja Slunju, ujedno jedan od najznačajnijih županijskih projekata iz resora zdravstva, u potpunosti spreman za rad  i prihvat prvih pacijenata, danas, nakon gotovo pola godine, ona građanima Slunja i okolnih područja još uvijek nije dostupna.

Razlog je birokratske prirode - još uvijek nije izdano odobrenje za početak rada. Potvrdila je to i sama gradonačelnica grada Slunja Mirjana Puškarić odgovarajući na pitanje vijećnika Željka Lustiga (DP) na zadnjem aktualnom satu. Prema riječima gradonačelnice Puškarić, ono što je završeno su sami radovi na uređenju prostorija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U fazi smo ishođenja svih potvrda i rješenja za zapošljavanje. U Domu zdravlja provedeni su svi natječaji i ekipa je spremna za rad, no čeka se rješenje za početak rada, pojasnila je gradonačelnica Puškarić, napominjući kako ovo ne govori da bi umirila javnost već su to i činjenice, nadajući se pritom da će rješenje čim prije dobiti.

Izdvojeno


Reci što misliš!