ŽUPANIJA / SLUNJ

POTPISAN UGOVOR

Grad Slunj i karlovački HGSS partneri i u ovoj godini. Iz gradske uprave poručili: Djelovanje ove službe na području grada od izuzetne je važnosti

Grad Slunj i karlovački HGSS partneri i u ovoj godini. Iz gradske uprave poručili: Djelovanje ove službe na području grada od izuzetne je važnosti

Karlovačka podružnica HGSS već dugi niz godina provodi aktivnosti na terenu na području grada Slunja.

Grad Slunj i u ovoj godini podržavat će rad Hrvatske gorske službe spašavanja, Stanice Karlovac. Kako su poručili iz slunjske gradske uprave, karlovačka podružnica HGSS već dugi niz godina provodi aktivnosti spašavanja, zaštite i osiguranja na području grada. 

- Prepoznajemo kvalitetan rad i potrebu djelovanja ove službe na području grada te potpomažemo radu udruge kroz financijsku potporu, ali i kroz osiguranje prostorija za rad i na druge načine. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, Hrvatska gorska služba spašavanja je nacionalna, dobrovoljna, stručna, humanitarna i nestranačka udruga javnoga značaja. Osnovni ciljevi HGSS-a su sprječavanje nesreća, spašavanje i pružanje prve medicinske pomoći u planini i na drugim nepristupačnim područjima i u izvanrednim okolnostima kod kojih pri spašavanju i pružanju pomoći treba primijeniti posebno stručno znanje i upotrijebiti tehničku opremu za spašavanje u planinama, a u svrhu očuvanja ljudskog života, zdravlja i imovine. 

Ugovor o nastavku suradnje i u 2022. godini ovih dana potpisali su pročelnik HGSS, Stanice Karlovac, Matija Kranjčević i slunjska gradonačelnica Mirjana Puškarić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!