ŽUPANIJA / SLUNJ

GORI NA SVE STRANE

Radni vikend za slunjske vatrogasce! Intervenirali na čak sedam požara otvorenog prostora - da nisu aktivirali preventivne ophodnje situacija bi bila još gora

Radni vikend za slunjske vatrogasce! Intervenirali na čak sedam požara otvorenog prostora - da nisu aktivirali preventivne ophodnje situacija bi bila još gora
DVD Slunj

Jučer je DVD Slunj aktivirao je Plan motrenja i ophodnje za područje odgovornosti, te je pronađena jedna opožarena površina u naselju Gornja Glina, bez nadzora građana.

Slunjski vatrogasci su u proteklom vikendu zabilježili čak sedam intervencija požara otvorenog prostora. 

Sve je krenulo u subotu, nešto poslije 13 sati, na području Blagaja. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je lokaliziran te je materijalna šteta zanemariva. U 14:22 sati, DVD Slunj primio je dojavu o požaru u Videkić Selu, u kojem je opožarena površina zahvatila i jedan drveni objekt. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom jučerašnjeg dana, temeljem zapovijedi županijskog vatrogasnog zapovjednika, DVD Slunj aktivirao je i Plan motrenja i ophodnje za područje odgovornosti. Kako su izvijestili, prilikom ophodnje pronađena je jedna opožarena površina u naselju Gornja Glina, bez nadzora građana, koja je ubrzo ugašena.  

U nedjeljnom popodnevu slijedile su još tri intervencije požara otvorenog prostora. Prva u mjestu Čamerovac, gdje je požar zahvatio površinu veću od pola kilometara kvadratna. Nakon toga u mjestu Lumbardenik, te Veljunu gdje su u gašenju sudjelovala 3 vatrogasna vozila i 7 vatrogasca. Požar je zahvatio površinu 300 m x 100 m. 

Izdvojeno


Reci što misliš!