ŽUPANIJA / SLUNJ

SV. FLORIJAN

Vatrogasci slave svoj Dan! Gradonačelnica Puškarić slunjskim vatrogascima uputila čestitku i zahvalu za požrtvovnost

Vatrogasci slave svoj Dan! Gradonačelnica Puškarić slunjskim vatrogascima uputila čestitku i zahvalu za požrtvovnost
DVD Slunj Facebook

Ponosni smo na Vašu profesionalnost koju iskazujete kad god je to potrebno, kao i požrtvovnost obavljajući ovu humanu profesiju, poručila je između ostalog gradonačelnica Puškarić.

Danas je sv. Florijan, zaštitnik vatrogasaca. Slunjski vatrogasci proslavit će ga sviranjem sirene, svečanim postrojavanjem, paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca na groblju, obilaskom grada vatrogasnim vozilima, Svetom misom i redovnom skupštinom. Početak svečanosti zakazan je u 17 sati.

U povodu blagdana, gradonačelnica Grada Slunja Mirjana Puškarić uputila je čestitku vatrogascima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slunj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Koristim priliku, da vam zahvalim na iznimnom zalaganju i sudjelovanju u pomoći područjima pogođenima potresom, u angažmanu oko zbrinjavanja prognanika i cjelokupnom angažmanu u Civilnoj zaštiti Grada Slunja, ali ponajviše u vašoj primarnoj djelatnosti, gašenju vatrenih stihija. Ponosni smo na Vašu profesionalnost koju iskazujete kad god je to potrebno, kao i požrtvovnost obavljajući ovu  humanu profesiju. Želimo Vam puno uspjeha u obavljanju Vašega posla, i što manje intervencija, poručila je gradonačelnica Puškarić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!