ŽUPANIJA / SLUNJ

NA PRODAJU

FINA prodaje osam nekretnina diljem Hrvatske, jedna od njih nalazi se u Slunju - ona je i najjeftinija od svih

FINA prodaje osam nekretnina diljem Hrvatske, jedna od njih nalazi se u Slunju - ona je i najjeftinija od svih

U objavi se navodi da se sve nekretnine “kupuju u zatečenom stanju ‘viđeno – kupljeno’ bez mogućnosti naknadnih prigovora na bilo kakve pravne ili materijalne nedostatke stvari.

Financijska agencija FINA objavila je prodaju uredskih poslovnih prostora, i stanova na osam lokacija: Ulica Matije Gupca u Zaboku, Jadranski trg i Ulica Emilija Randića u Rijeci, zagrebački Siget, Velebitska ulica u Kninu, Trg Zrinskih i Frankopana u Slunju, Ulica Branitelja Hrvatske u Križevcima, Bočac u Malom Lošinju.

Poslovni dnevnik navodi da je ukupna vrijednost svih navedenih nakretnina ponuđenih u prodaju je 729.711,38 eura – a najjeftinija u ona u Slunju - 23.036,33 eura. Najskuplja na trgu uz riječki Korzo (201 tisuća eura).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U objavi se navodi da se sve nekretnine “kupuju u zatečenom stanju ‘viđeno – kupljeno’ bez mogućnosti naknadnih prigovora na bilo kakve pravne ili materijalne nedostatke stvari. Financijska agencija ne odgovara za eventualna potraživanja trećih osoba na nekretninama koje su predmet prodaje”.

Pod uvjetima je navedeno da ponuditelji mogu biti sve fizičke osobe koji su državljani RH i državljani članica EU te pravne osobe registrirane u istima, dok će kriterij za odabir najpovoljnijeg ponuditelja biti najviša ponuđena cijena veća od one početne.

Ponude će se zaprimati do 2. lipnja u 12 sati, a sve poslane nakon tog roka i one dostavljene u bilo kojoj valuti osim eura neće biti razmatrane. Za četiri od ponuđenih osam nekretnina Fina nudi i mogućnost razgledavanja.

“Najpovoljniji ponuditelj dužan je u roku od 15 dana od dana obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti s Financijskom agencijom ugovor o kupoprodaji nekretnine”, navodi se u javnom pozivu Fine.

Izdvojeno


Reci što misliš!