VIJESTI / CRNA KRONIKA

POTRAGA NA MIGRANTSKOJ RUTI

Jesu li dvojica utopljenika u Mrežnici Alžirci Ramzi i Riki? Njihova prijateljica preko KAportala moli za pomoć: "Nestali su tog dana"

Jesu li dvojica utopljenika u Mrežnici Alžirci Ramzi i Riki? Njihova prijateljica preko KAportala moli za pomoć:

Nestali su 28-godišnji Ramzi Maouche i 27-godišnji Riki Bilel. Ramzi je po zanimanju brijač, a obojica su iz alžirske pokrajine Bordj Bou Arreidja iz grada El Mihra.

Prijatelji i rodbina zabrinuti su za dvojicu migranata iz Alžira koji su nestali na migrantskoj ruti koja vodi kroz Hrvatsku, pa putem KAportala traže bilo kakvu informaciju o njima. 

Kontaktirala nas je Benaissa Rabah i moli za informaciju je li poznat identitet dvojice utopljenika pronađenih u rijeci Mrežnici prije 12 dana o čemu smo pisali (tekst pročitajte OVDJE), jer strahuju da se možda radi o njezinim prijateljima. Njima je, naime, tada javljeno o smrti dvojice ljudi no kako nigdje nije objavljen njihov identitet, a oni žele imati točnu informaciju o kome se radi, pa nam je, u nadi da su živi, poslala fotografije svojih prijatelja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radi se, naime, o 28-godišnjem Ramzi Maoucheu i 27-godišnjem Rikiju Bilelu. Ramzi je po zanimanju brijač, a obojica su iz alžirske pokrajine Bordj Bou Arreidja iz grada El Mihra. 

Kako nam piše Benaissa, Alžir su napustili još 2019. godine a na put prema zapadnoj Europi krenuli su preko Turske. Također se nada da će policija dati više informacija ako ih ima, a traži i točnu lokaciju mjesta nestanka migranata o kojima smo pisali, kako bi eventualno mogli kontaktirati lokalno stanovništvo ili na bilo koji način saznati što se tu dogodilo.

- Moja dva prijatelja nestala su u Hrvatskoj u isto vrijeme kada se pojavila informacija o dvije osobe koje su se utopile u rijeci Mrežnici. Molim za pomoć, u ime nas prijatelja i njihovih zabrinutih obitelji, želimo znati istinu o njima - kaže Benaissa.

Policija je danas izvijestila i o novoj tragediji u rijeci Mrežnici na području Donjih Dubrava gdje su također pronađena dva utopljenika nepoznatog identiteta. Više pročitajte OVDJE...

Izdvojeno


Reci što misliš!